Inget kul besked

Fick idag veta att MAI Friskvård lägger ner sin verksamhet den 30/6. Alltså mindre än ett år efter att vi fick sluta på Goodlife. Känns jättetrist. Än en gång kommer man att skiljas ifrån kollegor och kunder, det tar ju alltid tid att komma in och lära känna alla och skapa en trogen skara som kommer och tränar med en och det känns tråkigt att behöva börja om från början igen. Vi får se vad det blir av det, jag kommer att hänga kvar tills de stänger så får jag se vad som händer sen. Fick reda på det för några timmar sedan, så det har inte blivit så mycket funderande än.

4 Kommentarer

 1. Björn M

  2010/03/31 21:43

  Va, nä allvarligt?? Fy va tråkigt :(( Känns som det inte kommer finnas så många (bra) ställen kvar att välja på i Malmö sen då… jag som själv hade funderat på att göra en ny utvärdering till hösten.

  • Stina

   2010/04/01 12:16

   Visst är det tråkigt. Känner samma, finns inte så många bra ställen kvar att välja på. Får också göra en liten utvärdering och kolla mig omkring! Hörs!

 2. Linnea

  2010/04/01 10:29

  Usch ja, det var inget kul besked alls!
  Som du sa, precis blivit trygg på MAI, börjar få en stämning där med… Men, men… Vad ska man göra?

  • Stina

   2010/04/01 12:17

   Ja visst e de traudit 🙁 Vi får hitta nåt nytt ställe o hänga på!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag