Spin of hope

Ni har väl inte missat helgens event Spin of hope, där vi cyklar till förmån för barncancerfonden? Cyklarna ska hållas i liv under 12 timmar, varje timme kostar 125:-/cykel och går oavkortat till barncancerfonden. Det kommer att hända lite roligheter under dagen (och kvällen med för dem som orkar!), utlottningar, sponsorgrejor osv, så kom och motionera och gör 2 goda ting på en gång! Jag kommer att köra ett latin inspirerad intervallklass, Latin touch kallar vi det och kör igång klockan 15.00. Mer information hittar ni här.

Spin of hope 2009

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag