Lite småpyssel

Att hitta musik till sina pass är jätteroligt tycker jag, men ganska ofta händer det att man får lite torka, hittar inte just den låten man behöver. Så idag har jag filat ihop en musikspelare i flash och tänkte lägga upp mina klasser under fliken musik. Har bara hunnit lägga upp cykelklassen jag kör just nu så här långt, tog lite längre tid än jag hade tänkt mig, men fyller på efter hand med box och fler cykelklasser! Har ni tips var man kan få inspiration till bra träningsmusik så tas det gärna emot!
Ottos semester är nu slut och han har åkt hem igen. Vi har haft det jättemysigt, även om vi inte har varit överens hela tiden. Det är lite tomt här hemma, men samtidigt är det skönt att sitta och hänga över datorn helt egoistiskt hela dagen!

Pappa och Otto

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag