Personligt ansvar

Offermentalitet är nog det värsta jag vet! Ofta när man tycker väldigt illa om något hos andra så är det en sida hos en själv man ogillar, för visst har jag stunder då jag vill skylla mina misslyckanden på andra! Men jag insåg ganska tidigt att det enda jag verkligen kan påverka är mig själv och hur jag förhåller mig till olika situationer, yttre omständigheter kan vara svåra att påverka, men jag kan påverka hur jag förhåller mig till dom.  Jag förvånar mig när jag möter människor som går hela livet utan att inse sin egen roll huruvida man lyckas eller inte. ”Ingen sa till mig att göra något”, ”Det är mycket lättare för dig att göra det pga….” osv. Det gäller det mesta i livet, vill man något, ta tag i det! Behöver man hjälp, be om det! Att skylla på andra är lönlöst.

Tog med Otto ut på en liten löprunda i morse. Jag var osäker på hur det skulle gå, så det blev en liten chansning. Otto ville köra lite mer intervaller än vad jag ville, har inte kommit in i löpningen så bra än så jag lunkar på i ett riktigt pensionärstempo. Han drog jäklar i det i början, sprang framför mina fötter så jag nästan snubblade och var allmänt jobbig, men efter ca 2km så blev han riktigt duktig och tassade på fint brevid mig med undantag när det kom en annan hund eller något annat så han blev lite distraherad. 5 km joggade vi och gick sen de sista 2km. Han är inte riktigt lika stirrig längre och vi har till och med haft lite mysstunder!

Nu ska det gosas vovve!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag