Hundvakt

Passar lille Otto denna veckan. Det är inte direkt en lugn o stillsam vovve, det ska helst vara fart och fläkt hela tiden! Efter ett par timmars promenad, busande i mina föräldrars trädgård så ligger han äntligen lugn tuggandes på ett ben och jag får lite tid att göra lite skolarbete. Men jag hamnade visst här istället!

Hoppade in på Combaten för Sofie igår, andra gången med det nya programmet, gillar det verkligen, man blir riktigt trött av det! Särskilt om man inte har så mycket pauser mellan låtarna, jag stannar högst en gång under konditionsdelen.

Ikväll blir det spinning och troligtvis lite styrka därinnan.

Väldigt upptagen med en alldeles för stor pinne! Så söööööt!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag