Har man bestämt sig så….

Mäkta imponerad av mig själv idag! Planen var att ta en joggtur imorse, så jag surrade på löpardojjorna och tog mig ut. Underkylt regn…. Vi snackar inte isfläckar utan snorhalt varenda steg! Tanken att ta gå tillbaka hem direkt slog mig givetvis, men jag trippade vidare och tänkte att jag kunde försöka hitta en runda med grusade trottoarer. 5 km i alla fall tänkte jag! Jag hittade en märklig runda kors och tvärs och fick till slut ihop 7 km! NÖJD! Mycket tack vare nya BC releasen i öronen, övar bäst när jag är i rörelse!

Ikväll är det Les Mills releaser på MAI, 3 låtar från varje program. Det brukar vara mycket folk och bra stämning så kom dit!

Dessförinnan blir det Box för en gymnasieklass och lite ryggträning i gymmet.

Ha en bra dag!

2 Kommentarer

 1. Magnus

  2010/03/14 23:34

  Hihi, Stina vs naturen 1-0! Du kan lätt dubbla sträckan, det behövdes ju två teg för att komma ett steg framåt! Själv cyklade jag till jobbet den dagen, men jag märkte inte att det var så halt förrän jag klev av cykeln och började gå/sladda/slira/flaxa som Bambi på hal is.

  Ha dé gutt!
  /M:o)

  • Stina

   2010/03/15 09:41

   Då hade du nog en jäkla tur! Hörde hur många som helst som hade ramlat den dagen, helt tokigt!
   Hoppas att allt är bra med dig. Du får komma ner o fightas lite en dag, box 75 min på tisdagar, BC på fredagar!
   Ha det bra du me!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag