Vila

Idag blir det helvila ifrån träningen. Känner att min kropp behöver det! Tog första löprundan på väldigt länge i måndags och man känner så fort man gör något man inte är van vid. Min vanliga runda var fortfarande väldigt isig på några sträckor, så det blev en del trippande. 8 km blev det i alla fall i ett väldigt lugnt tempo (6min/km).

Riktigt skönt att snön i stort sett är borta, även om det fortfarande är riktigt kallt. Utan snö är det 8-10 min snabbare att cykla till skolan och har kommit fram i ovanligt god tid! Tror dock att det är dags att olja kedjan eller vad tror ni?! Det värsta är att det inte var många veckor sen jag fixade till den sist….

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag