Veckans träning

Denna veckan har det blivit:

2 BC klasser

2 spinning klasser

1 core klass

1 box klass

4 styrke pass i gymmet

och totalt har jag transporterat runt mig 9 1/2 mil på min cykel! Det ser ganska mycket ut när man skriver ner det, men det känns inte så. Jag tycker jag har en bra variation på klasser som jag instruerar i nu, och för mig är det en vana att ta mig till gymmet 5 dagar i veckan.

Det har varit en skön helg med både lek och allvar, har fått gjort en del plugg, varit och tränat idag och umgåtts med vänner. Man blommar upp och har en helt annan ork när solen visar sig och man slipper frysa häcken av sig när man är ute!

Nu blir det slappande i soffan för resten av helgen!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag