Äntligen sol!

Som jag har saknat det! Är absolut ingen vintermänniska, det var ju en av de största anledningarna till att jag flyttade här ifrån för något år sen. Jag känner direkt när solen tittar fram att jag får en helt annan energi! När solen strålade in i morse strax efter 7 rullade jag ur sängen och kom igång med en ordentlig städning här hemma. Se, solen gör underverk! Underbart även att kunna vädra lite och få in lite frisk luft, det har man ju inte kunnat göra på ett tag nu om man inte ville riskera frostskador!

Sista klassen med den gamla Combaten ikväll. Riktigt sugen på att köra igång den nya nu, den är såååå bra! Nästa torsdag har vi releaser på MAI, 3 låtar från alla Les Mills programmen, så varför inte ta en helkväll och smaka på lite av varje? Klockan 18 börjar det och håller på i 1 1/2 – 2 timmar. Det brukar vara riktigt mycket folk och en härlig stämning! Så nästa fredag kör jag hela nya BC43.

Lite hopp och lek med en gammal god vän ikväll och karibisk fest imorgon, det blir nog en bra helg! Trevlig helg på er alla!

Går det att få denna känslan i Malmö i morgon? Kul med lite festligheter i alla fall!

2 Kommentarer

 1. Monika Nilsson

  2010/03/12 14:42

  Tack för en trevlig kväll Stina! Det var länge sedan sist. Ha det så bra och sköt om dig. Kram Monk

  • Stina

   2010/03/12 19:26

   Tack själv för mat och trevligt sällskap! Alltid mysigt att ses, vi får göra det lite oftare! Kram

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag