Högriskpatient….

Nyss hemkommen från tandläkaren. Mina tänder är lite av en katastrof för tillfället… På pappret jag fick med därifrån står det att mina tänder är högriskare 🙁 . Så jag har många besök och ett stort hål i plånboken framför mig.

Lite trevligare var att solen hade tittat fram när jag kom ut ifrån tandläkaren och trots att mitt humör inte var på topp så fick jag lite vårkänslor! Bara ett par timmar innan hade stora feta snöflingor fallit ner, men skönt nog inte lagt sig på marken. Kan det vara så att våren är på gång? Hoppas!

Ikväll blir det ben i gymmet med Linnea följt av lite boxning, längtar!

Visst känns det lite som vår utanför mitt fönster?!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag