En bra helg!

Efter en hektisk vecka så var det riktigt skönt med helg! Att vi dessutom fick in vår rapport som tyngt en lite grann i tid kände jag extra lättnad att det var helg! Lite partande i fredags, inte så ofta numera, men jag hade riktigt trevligt i trevligt sällskap! I lördags gjorde jag inte många knop, njöt av att ligga och slötitta på tv och surfa runt.

Söndagen började riktigt bra med kvartalsutbildning i Body Combat med superduktiga Fredrik Andersson. Riktigt bra release, jobbigt för både axlar och rumpa/ben, ser verkligen fram emot att köra igång den! Hade tänkt att ”halvköra” lite eftersom jag skulle ha spinning direkt efter, men det var helkört, gick bara inte att dutta! Inte mycket folk på spinningklassen, men vilken hääärlig publik! Fick verkligen gensvar på allt jag gjorde och det fick mig att anstränga mig långt bortom vad jag egentligen orkade! Hög på en bra träningsförmiddag kom jag hem med massor av planer för dagen när tröttheten kom över mig. Jag hade ju cyklat 15 km mellan hem och 2 olika gym med, så det var kanske inte så konstigt. Att jag dessutom knappt kunde äta pga avbiten tand gjorde mig inte piggare precis… Tandläkaren imorgon, jippie……

Body Combat 43

Om ca 2 veckor kör vi igång BC43 på MAI!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag