Gymregler

5 av veckans 7 klasser är nu avverkade. Dessutom så blev det ett yoga pass på Friskis med syrran i onsdags och på söndag är det kvartalsutbildning i Body Combat. Har även varit varje dag i skolan, så jag har suttit på den jäkla cyklen 1,5 timme om dagen för att ta mig fram och tillbaks till gym och skola! Börjar bli trött nu, men idag är det bara en klass och sen blir det vila imorgon!

Det har bara blivit 1 gympass så här långt denna veckan, men tänkte köra med Linnea idag innan min BC. Stackars Linnea körde ensam igår och blev attackerad av en man som vi lyckas undvika när vi kör tillsammans i gymmet. Jag är bättre på att hålla uppe en ”håll dig här ifrån” min än Linnea, så han var efter henne på varenda grej hon gjorde, stod och glodde över henne när hon körde bänkpress och pillade i andra övningar. Dessutom så berättade han hur fel jag gjorde när vi tränade chins (just nu kör vi lite excentriska chins) och det enda sättet att bli stark i chins var då hans sätt. Gubben är 68 år och i hyfsad god form, men hur kan man vara så gammal och tro att det bara finns ett sätt att bli stark på?! För mig handlar det om att visa varandra respekt, och han har berättat för mig också hur fel jag gör, han vet ju inte vem jag är, vad jag har gjort eller vad jag vill uppnå hur kan han då berätta vad som är rätt eller fel? Jag tror absolut inte att jag vet allt, långt ifrån, men jag är ingen gymbimbo som är där för att visa upp dagens outfit! Jag har inget emot att chitchatta ibland, men när han är där visar jag alltid en sur min för att få vara ifred, visar han inte mig någon respekt får han ingen tillbaka. Det finns en hel del oskrivna regler i gymmet som han definitivt bryter mot. De två viktigaste för mig är:

Vill jag ha hjälp i någon övning, bli passad eller teknikhjälp så ber jag om det.
Har jag musik i öronen vill jag inte prata över huvud taget, låt mig vara!

Vi får hoppas att vi får vara ifred ikväll, då det ska köras rygg med massor av chins!

Ha en bra fredag!

2 Kommentarer

 1. Linnea

  2010/03/02 12:24

  Haha!

  Det är inte lätt att vara små okunniga töser… ;o)

  • Stina

   2010/03/02 23:00

   Tur att det finns ”stora och starka” karlar i gymmet som kan hjälpa en då, haha!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag