Klassrik vecka

Två klasser av veckans 7 klasser är avklarade! Det är sportlov här nere i sydligare breddgrader så jag hoppar in och vikarierar för 2 instruktörer som behövde lite ledigt. Idag stod mitt Core som vanligt på schemat och så hoppade jag in på Heidis Body Combat. Alltid kul att köra, en rolig BC publik på MAI som vågar ta plats långt fram i salen och höras och synas! Bra stämning helt enkelt! Börjar tröttna lite på programmet nu, så jag slänger in lite gamla låtar. Ska bli kul med lite nytt, på söndag är det kvartalsutbildning så inom kort kommer det ett helt nytt pass med ett nytt tema. Nästa tema är MMA, körde det på Nike Conventet och som vanligt var det riktigt bra!

Det blev en heldag i skolan idag, och hann precis slänga i mig lite Thai mat innan Coren. Kan säga att det inte är lysande att ligga på magen och göra Core övningar direkt efter! Men hade jag inte käkat hade jag inte orkat Combaten, svår avvägning där!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag