Seg vecka

Denna veckan har verkligen gått i rekordfart. Inte ”gu vad mycket kul som händer” fart utan snarare att allt har känts segt och jobbigt. Har haft svårt att få ändan ur och göra det jag bör, mycket är nog att det jag bör prioritera nu är inte något som jag tycker är särskilt roligt. Har suttit hela dagen och försökt att få ihop lite till en rapport, men tycker inte att jag kommer någonstans! Får fortsätta imorgon, får i alla fall ha lite hopp och lek en lördag kväll!
Träningen har också känts tung denna veckan, känt mig svag både i gymmet och på mina klasser. Men det har ändå blivit en del träning denna vecka, även när det känns tungt tycker jag ändå att det är roligt! Träningsdosen senaste veckan har blivit:
2 spinningklasser
1 core klass
1 BC klass
2 Box klasser
3 gympass
78 km cykling

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag