Välbehövlig vila!

Har kört 6 dagar på raken nu. Och det känns i kroppen, så idag blir det lite välbehövlig vila! Har börjat föra träningsdagbok igen, gör det lite ibland när jag vill ha lite mer koll på vad jag gör. Denna veckan har det blivit följande träning:
4 gympass
3 spinningklasser
2 Body Combat klasser
1 Core klass
1 Box klass (endast instruerande)
96 km cyklande
Nästan 10 mil bara av att transportera mig runt! Visserligen blir det inget högre tempo i detta skitväder, men man rör ändå sig mer än om man hade suttit på bussen eller i en bil.
En helt blank dag framför mig, känns underbart att inte ha några måsten!
Trevlig helg på er alla!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag