Body Combat time!

Hoppade in och körde Sofis Body Combat idag. Hade förberett en mix av gamla releaser, men det visade sig att de hellre ville köra den vanliga. Lyssnar alltid igenom låtarna, eller i alla fall början av varje låt innan klassen, och nu var det ju 3 veckor sen jag körde den releasen pga Nike Conventet och att jag körde en mix sist så jag var lite orolig att jag skulle klanta mig, men det funkade fint! Fungerar ju olika på olika ställen, men det ställer ju mindre krav på en som instruktör om de vill köra samma mix i 3 månader i alla fall! Publiken på Gooddan ville ha lite mer variation, medan mina trogna fans i Miami knappt ville byta låtar alls!

Trodde inte det kunde bli mycket kallare nu, men satan gatan vad kallt det var idag! Mössan och halsduken möts nästan med en liten glipa för ögonen. Vet inte hur många gånger jag har ramlat på cykeln denna vinter heller! Vill ha vår NU!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag