Slutkörd!

Visst är det helt underbart att känna att man har tagit ut sig ordentligt på träningen! Det var ett tag sen jag kände mig helt urlakad som jag gör nu, och jag gillar känslan! Egentligen har jag nog inte kört mycket mer än vad jag normalt brukar på måndagar, men jag lyckades nog pressa mig mer än vanligt på mitt Core pass och på Malins RPM efteråt. Sen när jag cyklar både till skola och gymmet blir det dessutom ytterligare 22km som cyklas. Längtar till snön smälter undan så jag kan få lite regelbundenhet i mitt joggande igen. Som det är nu känns det som man koncentrerar sig mer på att hålla sig på fötterna och det är inte lika kul tycker jag.
Jag har fått en perfekt mix av klasser denna terminen, core, box, spinning och body combat. Core är perfekt för egen del, en stark mittsektion har man glädje av till all träning och det är skönt att bara fokusera på det under 45 minuter. Boxen är ju min första ”kärlek” i träningsväg, även om jag inte får så mycket träning själv så älskar jag att försöka förmedla den glädjen jag känner för kampsportande. Spinning har jag kört från och till genom åren och tycker det är superkul att ha kommit igång igen. Body Combaten är ju bara så superhäftig med, får in kampsportandet igen koreograferat så det passar i musiken och man känner sig som Bruce Lee! Som sagt, en perfekt mix som kompletteras med styrketräning och förhoppningsvis snart löpning igen!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • tis
  20
  Feb
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  21
  Feb
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  22
  Feb
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg
 • lör
  24
  Feb
  2018

  Indoor Cycling

  10:0024/7 Lilla Torg
 • lör
  24
  Feb
  2018

  CXWORX

  11:0024/7 Lilla Torg
 • mån
  26
  Feb
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  26
  Feb
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem

INSTAGRAM