Tar det aldrig slut?

Ännu mer snö igår. Visst är det vackert och allt det där, men jag gillar inte att det påverkar mina planer! Det var en pärs att ta sig hem ifrån skolan igår, här i Skåne räcker det ju inte med snö, det måste ju blåsa samtidigt. Små isiga snöflingor in i ögonen gör ju att man blundar eller tittar neråt så att man inte ser när man får möte på de 20cm breda spåren som är fria från snö. Livsfarligt med andra ord! Lyckades att ta mig hem helskinnad i alla fall, men tog bussen till gymmet senare. Ingen stor fan av lokaltrafik annars, vill inte känna mig låst av tider och det verkar som att så fort jag försöker nyttja den händer det något. Men det gick bra igår! Det blev lite ben och bröst i gymmet med Linnea innan min boxklass. Det var faktiskt fler tappra än vad jag trodde som trotsade vädret och kom och boxades! Roligt, roligt!
Har inte gått utanför dörrarna idag, men det blir nog en sväng upp till gymmet ikväll om vädergudarna tillåter mig!

Vackert att titta på, mindre kul att cykla på....

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag