Nike Convention 2010

Det var en riktigt trevlig helg med massor av bra träning! Kunde inte låta bli att göra jämförelsen att åka på ett sånt här evenemang och åka på fitness/byggar tävlingar. Alla har träning som intresse och passion, men ändå är det så olika! Silikonbröst, tighta kläder och midjeväskor bytas ut mot hysteriskt trendiga och färgglada inne instruktörer!
En liten sammanfattning från helgen:
Lördagen började med lite shopping eftersom vi inte hade något inbokat första klassen. Dock hade vi inte kunnat drömma om att man skulle behöva stå 1 timme och 10 minuter för att betala…

nike convention

På väg in i hallen

Kom lite sent bort till Thaiboxningen med Magdalena Kowalczyk, så det blev bara att titta en stund. Efter lunchen körde jag Body Combat 43 med Fredrik Andersson och Vanessa Livramento, en bra release med bra instruktörer. Ser fram emot nästa release så man får börja köra den! Körde sen en spinningklass med Therese Alven. Helt ok klass, helt ok musik, men jag saknade ”magin” som jag lite förväntar mig av instruktörer på ett så här stort konvent. Lite sådär att cyklarna står så trångt att det känns som man har näsan i rumpan på den framför en…

Sjukt trångt i spinningsalen!

Dagens bästa pass för mig var Ruffie med Musse Hasselval och Usama Aziz. Väldigt otippat eftersom jag vanligtvis inte alls gillar brottaraktiga övningar (mest för att jag är riktigt dålig på det) och kan tycka att det känns lite konstigt att stå och kramas med en svettig människa jag inte känner. Men gud vad kul det var, fick en kanonbra partner och vi kämpade järnet! Bra instruktörer med glimten i ögat!

Ruffie

Hade tänkt att köra Functional moves med Magnus Ringberg och Christina Sivertsson, men var helt slut efter Ruffien så det blev bara att titta på och bli inspirerad.

På söndagen körde jag först Caramel Core med Johanna Andersson. En bra klass med en del nya övningar att lägga till i min och Anettes lilla övningsbank! Efter det blev det Dynamic Athletic Training med Jay Blahnik. En rolig klass med relativt enkla effektiva övningar. Började att dutta lite på Body Jam, men kände mig lite som en stelopererad höna och nöjde mig med att titta på resten av klassen!
Avslutade dagen med RPM 46 med Fredrik Andersson och där var det tryck i spinningsalen! Gillade releasen, men risk för att tröttna på musiken ganska snabbt eftersom många av låtarna är sådana som tjatats i ganska många klasser ett tag nu.
Har fått massor av inspiration och är nöjd med helgen! Är det något att klaga på så skulle det nog vara maten som serverades där, trångt i salarna och lite väl långa köer till garderob och shopen.

Nike fashion show var riktigt bra!

Tokigt mycket folk som pumpade!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag