Vem bad om mer snö?!!

Inte var det jag i alla fall! Kan inte minnas när vi har haft snö så här länge i skåneland. Det var mysigt till en början, men nu är det bara jobbigt att behöva ha 17 lager på sig för att inte frysa och sen är det ju klart jobbigare att glida fram i snön på cykel. Får kanske byta ut till skidor snart?!
Igår blev det rygg i gymmet tillsammans med Linnea. Roligt med träningspartner! Box sen efter, mycket folk denna vecka, hoppas det håller i sig även efter nyårslöftena har lagt sig!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag