Veckans träning

Det har inte blivit så mycket löpning som jag hade hoppats på i veckan, men kylan och faktum att det är väldigt halt ute har gjort att jag inte har kommit ut mer än jag har gjort. Har använt min fina Garmin Forerunner när jag cyklat istället, kul att hålla koll på hur mycket jag cyklar egentligen.

Träning denna veckan:

4 styrkepass (ca 30-40 min vardera)
1 core klass
3 spinningklassser
1 Body Combat klass
7 km löpning
63 km cykling (bara genom att transportera mig runt)

Sen kör jag ju en boxklass också, men då gör jag inte så många knop själv.

Idag höll jag spinning och avslutade med lite ben i gymmet. Länge sen jag körde ben, så jag körde väldigt lätt för att kunna använda mina ben imorgon, snacka om att det är en färskvara!

Slängde ihop lite matigare muffins idag med, jättegoda om de bara hade velat släppa från pappret!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag