Gårdagens träning

Kom iväg till gymmet till sist igår, men det blev för sent att köra styrka innan spinningen så det fick bli efter istället. Tycker bättre om att göra tvärtom, men det funkade bra ändå! Det var kul att köra någon annans klass, man hittar alltid något man kan ta till sig, upplägg, sättet att instruera och inspirera. För att utvecklas som instruktör tycker jag att man måste gå på andras klasser, tyvärr gör man nog inte det ofta nog.
Det är lustigt, så fort jag kör chins på MAI så kommer det fram någon man som ska ”hjälpa” mig! Har aldrig varit med om det på andra gym. Jag vet inte om det är en ”manlig” övning och oavsett hur bra du gör den så är den ändå inte bra nog! Visst finns där alltid att lära, och jag anser mig absolut inte vara perfekt, men ibland kanske man hellre kränger sig upp lite än att lägga av så fort det inte är strikt längre. Och oftast vill jag köra ifred i gymmet, vill jag ha hjälp har jag med mig en träningspartner.

Har suttit och lekt lite med photoshop, tyckte denna blev ganska tuff!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag