Ny blogg!

Så har jag äntligen fått igång den nya bloggen, tänkte testa att köra WordPress nu. Inte helt färdig än, och som vanligt blir jag klar i sista minuten innan jag ska iväg. Ska iväg och köra spinning på MAI, ny klass för mig denna terminen. Kristian som har haft klassen innan ringde och ville ha den en sista gång då hans schema ändras så att han ej hinner att ha några klasser denna termin och det kunde han väl få! Tänkte gå dit och köra lite i alla fall. En sväng in i gymmet innan hoppas jag att hinna, annars får det bli efter!

Riktigt glad och stolt, fick VG i båda kurserna förra terminen! Tjohooo!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag